architects
design studio

Aubrey Walk Notting Hill

The client required two neighbouring houses to be amalgamated into one family residence. An extensive basement was installed underneath the entire ground floor, a new storey was added and the interior plan was transformed. The plot was completely refurbished. One new central staircase provide a visually stunning vertical circulation core servicing all five floors. The basement now accommodates the swimming pool, leisure facilities and a night club.

“Nick Farnell was the one architect who understood how we wanted our family to live in our new family home. He created a warm and light environment which continues to impress people who enter our house today. The sense of space and enjoyment is what helps create our house a home. Not withstanding his workmanship, Nick was a pleasure to work with, always listening to what was required, adapting and the result was wonderful. We have recommended him many times and look forward to working with him again in the future.”